Improve Your Life

Tips för snabb sommarkänsla hemma

Publicerad 2014-06-05 20:41:45 i Allmänt, DIY, Inredning,

General : Diy Outdoor Curtain Design   ~ ZISE78
1. Häng upp gardiner utomhus, balkong eller altan det ger en stor effekt.

2. Samla ihop snäckor i en stor vas med sand i botten. Kanske några semester minnen som gör det extra festligt att visa upp för vänner...

3.Bygg upp en skön soffa att ta siesta i en sval sommar eftermiddag! Bunkra med sköna färgglada kuddar för den där extra mysiga känslan. Det finns inget så smickrande som en personlig liten samling liggandes framme,  så plocka fram dina små porslin vaser och förhöj stäminingen med några blommor som du plockat från trädgården.(Klicka på bilden för källa) Klicka här för mer inspiration!
 
4. Svalka dig med hemmagjord saft! Finns massor av goda recept ute på nätet. Tänk på att använda dedesinficerade flaskor, det gör att saften håller sig mycket längre.
Hängstol Vit
5.Häng upp en hängstol i blakongen eller varför inte i vardagsrummet som omväxling? Hängstolen kommer från Byggmax.
6. Städa i dina köksskåp. Det finns inget så jobbigt som ett överfyllt skafferi där du har noll kontroll över innehållet. Värmen gör faktiskt också att de där små smulorna av ströbröd eller mjöl mm lätt förvandlas till små mjölbaggar ;-)
7. Dekorera med drivved. Slitet nött och vackert som någon sagt. 
 
8. Plocka fram din sommarporslin!
9. Ta in vilda blommor och ställ de i jars. Det är så enkelt att piffa upp med fina färger och blanda olika naynser. Naturen är den bästa shoppingen centret.
10. Bädda med nya lakan och sängkläder, gärna i sommarfräscha marin färger.

11. Byt tavlorna på väggen till ljusare pastell färger i sommarens anda. (Bild källa)
 
 
Kom gärna med egna tips! Var inte blyga :) Skriv en rad om vad ni tycker är typiskt somrigt hemma hos er...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Jasmin

Min profilbild

En glad och kreativ tjej i trettioårsåldern. Här följer ni mina tankar om livet, föräldraskap, inredning och DIY projekt. Jag skriver om sådant som berör mig och hoppas inspirera andra med ett och annat. Trevlig läsning och Välkomna!

Kategorier

Arkiv

Följ med!