Improve Your Life

lördag

2012-04-21 i Allmänt,

Lördagen började med foglossnings smärtor som jag för övrigt haft i två månader vid det här laget :(
Sedan skulle sonen och jag på två års kalas i Sthlm. Men det fick ställas in (ledsen för det) för maken inte kunnat köra oss dit och jag har svårt att åka tåg/t-bana numera. Det blir att åka dit nästa helg och gratta tvååringen och hans vackra mamma.

Makens kusiner kom på spontant besök och det blev ändå socialt umgänge för mig som var lite ledsen för jag missar kalaset. Det blev gott fika med hemma lagad cheece cake och annat gott. Maken fick åka på knytkalas med jobbet och sedan se på otbollsmatch med en vän. Det är faktiskt bra att komma ifrån varandra då o då för det gynnar realtionen ska ni veta. Som gift par är det av stor vikt att ha egna vänner som man träffar och gör andra aktiviteter med än med sin make/maka.  Det blir att man sedan kommer hem med massor av kul att berätta varandra.
Hoppas ni haft en bra kväll så länge

Jasmin

Min profilbild

En glad och kreativ tjej i trettioårsåldern. Här följer ni mina tankar om livet, föräldraskap, inredning och DIY projekt. Jag skriver om sådant som berör mig och hoppas inspirera andra med ett och annat. Trevlig läsning och Välkomna!

Kategorier

Arkiv

Följ med!