Improve Your Life

Årets nyhet! Amorella gick på grund (ironi)

Publicerad 2013-12-14 19:11:02 i Allmänt,

Årets värrrrsta nyhet! Amorella vikingline gick på grund på våg till Åland,och hade strömavbrott i lunchbaren. Ve och fasa i stugorna, passagerarna serverades ingen alkohol under katastrofen eftersom det är lag på sånt. Stackars bedrövade chockade passagerare fick nöja sig istället med mysbelysning på skeppet och serverades nyttiga juicer istället. Feststämningen försvann därmed upp i rök.

...........

Tänk er att se nyheten på arabisk tv! Moahahaha årets skämt skulle de tycka för där ska ni veta drömmer de om tak över huvudet i skydd från bomberna som haglar över, rent vatten och mat som mättat hungriga gråtande barn och gamla. Sådan "lyx" som kryssning skulle de inte drömma om i sina vildaste fantasier just nu.
Så våra svenska "drabbade" lyx passagerare får nöja sig med mindre belysning och lite längre tid till sjöss denna dag i väntan på deras trygga snabba sjöräddningen. stackars stackars människor....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Jasmin

Min profilbild

En glad och kreativ tjej i trettioårsåldern. Här följer ni mina tankar om livet, föräldraskap, inredning och DIY projekt. Jag skriver om sådant som berör mig och hoppas inspirera andra med ett och annat. Trevlig läsning och Välkomna!

Kategorier

Arkiv

Följ med!