Improve Your Life

Det nya året

Publicerad 2014-01-28 09:42:29 i Allmänt,

Tänk att det redan är 28 januari! Har en känsla att det här året kommer att passera i snabb fart. Många spännande händelser väntar, med flera födslar i familjen, möjligtvis en mini resa till solen, kanske en flytt ?, då vi har under 2013 letat efter en större bostad där Nathalie får eget rum och vi slipper trapporna varje dag (bor utan hiss), och många andra roliga händelser inshallah.
Igår hade vi inskolning för N, ganska roligt med tanke att det är ny förskola, så allt fräscht! Dock jobbigt att ta sig dit med två bussbyten och en liten promenad från bussen dit. Men vad gör man inte för sitt barn, hon behöver den sociala biten och verkar njuta av vår vistelse där till fullo. Så kul för hennes skull.
Idag är vi hemma för mamman fick så ont i ryggen från vår promenad igår.. behöver verkligen träna ryggen innan det försvagas mer. Känns inte kul att inte orka bära lillan mer än en kort stund, för om jag fick som jag vill skulle jag kunna bära henne tätt intill mitt hjärta hela tiden! Vet itne vart denna överväldigande känsla kommit från. Kanske separations ångest på G?

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Jasmin

Min profilbild

En glad och kreativ tjej i trettioårsåldern. Här följer ni mina tankar om livet, föräldraskap, inredning och DIY projekt. Jag skriver om sådant som berör mig och hoppas inspirera andra med ett och annat. Trevlig läsning och Välkomna!

Kategorier

Arkiv

Följ med!