Improve Your Life

Time for change

Publicerad 2014-06-26 12:19:00 i Allmänt, Inredning,

Ibland behöver man påminnas att se föremål hemma med andra ögon, för hur ofta inreder vi i "gamla vanor" i tron att vi förnyar? Jag har slitit och dragit i mina kreativa ådror många gånger för att ta mig ur den spiralen, Oftast finner jag en bättre förvaring/ inrednings lösning tillsammans med en familjemedlem eller en nära vän, något som jag har glädje av. Så hitta en person du känner dig trygg med och diskutera hur ni kan "göra om" hemma hos dig!
 
Vårt vardagsrummet har haft en "identitetskris" under det gångna året. Det har bytts soffa två ggr under de senaste 6 månaderna. Bilder kommer snart. Nu senast har den bohemska stilen hittat till oss med dess färgglada färgbomber, köpte 6 kuddar från indiska så ni förstår nog om ni har sett deras senaste kollektion.
Mina framtida planer är att låta det spridas vidare till sovrummet. Se bild ovan för inpsiration. Turkost är en färg som ligger mig närmast hjärtat och i kombination med orange och rosa nyanser är den oslagbar glädjespridare.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Jasmin

Min profilbild

En glad och kreativ tjej i trettioårsåldern. Här följer ni mina tankar om livet, föräldraskap, inredning och DIY projekt. Jag skriver om sådant som berör mig och hoppas inspirera andra med ett och annat. Trevlig läsning och Välkomna!

Kategorier

Arkiv

Följ med!