Improve Your Life

Valborgsmässoafton i Uppsala

2011-04-30 i Allmänt,

Det har varit galet roligt i Uppsala. Fest i hela stan, människor överallt, gladaste stämningen nånsin! Inget bråk inget tjafs. Bara härligt vårvälkommnande.

*Först på schemat för oss stod Forsräningen. Så mycket människor att det gick inte alls att få en glimt av båtarna.. men man gick givetvis där de satte ner båtarna i vattnet o fotograferade de modiga studenterna som vågade sig ner i det iskalla vattnet. I år är det 36e gången man kör evenemanget. Flottbygget tog flera veckor, men forsräningen var över på rekord tid, redan efter 1,15 timme.
*Mansstämmor från Uppsala Domkyrkas Gosskör brjöd på Valborgssång i Engelska parken.
*Exakt 15:00 stod vi under Carolina Redvivas balkong och såg när mösspåtagningen ägde rum. Rektorn av Uppsala universitet stod högt upp och viftade till folkmassorna som sträckte sig så långt ögat når från den vyn ner mot storagatan.
Vädret? Det var riktigt kyligt men sen blev det mildare.
Bildregn utlovas.
Jasmin

Min profilbild

En glad och kreativ tjej i trettioårsåldern. Här följer ni mina tankar om livet, föräldraskap, inredning och DIY projekt. Jag skriver om sådant som berör mig och hoppas inspirera andra med ett och annat. Trevlig läsning och Välkomna!

Kategorier

Arkiv

Följ med!