Improve Your Life

Har du kännt dig obekväm i sistone?

Publicerad 2014-02-27 12:11:01 i Allmänt,

Många jag känner smyger ifrån tillfällen där de fotograferas.
Även jag är sådan ibland, kanske omedvetet, och undviker att vara på bild. Detta syns tydligt i mitt fotoalbum där det är mest jag som ställer upp som fotograf. Vad beror det på? Kanske är det klokt att själv sitta och fundera på svaret för sig själv. Vad är det jag inte är nöjd med? Kanske har man även svårt att stå framför spegeln, är jag inte nöjd med hur jag ser ut? Eller har jag egenskaper i min person som jag är mindre nöjd med, det behöver ju inte alls vara ytliga saker?
 
Vi alla söker harmoni i hur vi mår och ser ut. Många av oss vet inte vad de har till att börja med och klär sig i opassande klädsel för den kroppsform de har, eller så rör de sig nervöst och oharmoniskt vilket speglar deras inre sinnesstämmning. Kan vi fokusera mer på vad vi är nöjda med så tror jag att de flesta inser hur nöjda de ändå är med sig själva. Låt er inte luras av den sk "negativa" bild vi bär! Se bortom det dagliga, bortom ditt missnöje så upptäcker du en helt ny värld!
 
Vilken tanke har du när du speglar dig ;) ??
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Jasmin

Min profilbild

En glad och kreativ tjej i trettioårsåldern. Här följer ni mina tankar om livet, föräldraskap, inredning och DIY projekt. Jag skriver om sådant som berör mig och hoppas inspirera andra med ett och annat. Trevlig läsning och Välkomna!

Kategorier

Arkiv

Följ med!