Improve Your Life

Motion

2010-08-26 i Allmänt,

Nu har jag bestämt mig, från första november ska jag skaffa ett gymkort!
And then we will shape that butt and thighs hunny ;)
På sommaren är det lättare att träna ute i det fria för naturen är så inbjudande. Om vintrarna måste vi tjejer hålla bättre koll åt de här extra kallorierna (inte för att de är skadliga) men för att behålla en bättre hälsa överlag och slippa hjärt o kärlsjukdomar i våra äldre dar. Därför har jag uppmuntrat alla i mina bekanta att börja träna även om det är hemma framför tvn ;)
Ett tips!
Ät så många kallorier som du kan förbruka under en hel dag. Kolla upp detta med din dietist, kan vara värt ett besök.

Kram på er
Fynd

2010-08-25 i Allmänt,

Jag älskar när jag gör fynd. En sådan dag då jag känner mig "most miserable" pga att vi inte kunde flytta in tidigare än överenskommet datum, passar det mig utmärkt att ta en runda på stan och bränna lite pengar. Nu får vi vänta till 1:a september med flytten i alla fall.  Igår var jag på bibblan här i Uppsala något som skulle handla om ett eller två boklån blev till slut... 9 böcker. Det blev bla böcker om självkännedom, arbetspsykologi, livskunskap mm.

kostade 19 kr styck och halsbandet för 39 kr på Gina Tricot


 

Jasmin

Min profilbild

En glad och kreativ tjej i trettioårsåldern. Här följer ni mina tankar om livet, föräldraskap, inredning och DIY projekt. Jag skriver om sådant som berör mig och hoppas inspirera andra med ett och annat. Trevlig läsning och Välkomna!

Kategorier

Arkiv

Följ med!