Improve Your Life

Att fasta

2013-07-25 i Allmänt,

Idag flyger jag på moln! Det är nämligen min första fastedag sedan tonåren! Alltså mer än 15 år sedan sist, allt pga min undervikt (ätstörning) och därmed extrema låga blodtryck så har JAG inte kunnat fasta alls. Men Alhamdo le allah är jag tack vare Allah självklart och även pga graviditeten gått upp i vikt och mår nu mycket bättre än nånsin. Tilläggass bör att jag varken känner hunger eller törst. Otroligt stolt över min tålamod och kropp. Nu hoppas vi att jag kan stå ut med resten av månaden (Ramadan). Insha Allah
Update: Har kännt en otrolig migrän liknande smärta efter iftar och faktiskt hela natten. Förhoppningsvis försvinner det då kroppen inte vant sig än vid fastan. För er som inte känner till fastan så varken äter eller dricker vi från soluppgång till solnedgång. 

Handlat till hemmet

2013-07-23 i Allmänt,

Nu har jag handlat gardiner till både mamma, svärmor och till min exmake. Den senare är egentligen en present från min son till hans pappa om ni undrar. Det blev fina glansiga gardiner från Jotex och några vita kuddar till min kommande DIY projekt. Jag längtar tills jag kan visa upp det färdiga resultatet till er *ler*  Stay tuned!
 
GRACE kanallängd 2-packPÄRLHYACINT roll up-gardinCOLOUR kuddfodral 2-pack 40x40 cm

Jasmin

Min profilbild

En glad och kreativ tjej i trettioårsåldern. Här följer ni mina tankar om livet, föräldraskap, inredning och DIY projekt. Jag skriver om sådant som berör mig och hoppas inspirera andra med ett och annat. Trevlig läsning och Välkomna!

Kategorier

Arkiv

Följ med!