Improve Your Life

Ultraljudet nr 2

2012-03-28 i Gravid,

Rutin Ultraljudet var jag på vecka 18 men då fick vi reda på att vi var på v 17. Det var en magisk stund för oss föräldrar! Att få se barnet i magen är ofattbart vackert... Maken o jag höll andan under hela besöket hahaha vi slutade inte le. Nå väl.. jag bad bm viska till mig om könet, men nu ska ni få höra. Rumpetroll hade benen i kors o till på köpet navelsträngen mellan bena!!! Lol mitt i min sorg kunde jag inte låta bli att skratta o förundras av den humorn bebisen besitter. Bebisen var för övrigt vild o visade gärna sin akrobatiska förmåga.

 Idag var jag på ett andra UL som jag blev tillfrågad att delta på. Dvs i utbildning syfte. Jag blev mött av en barnmorska och fyra blivande bm. Även idag såg alltså ut, hjärta, njurar o allt. Dock var mitt krav att delta i studien att de hjälper ng att få reda på könet. De hade barnet i tydlig sikte men ändå kunde de inte ge mig ett svar!!! gissa om hur jag käner nu?! Jag tackade för allt o gick därifrån med sikte att boka en tid på mamma Mia i sthlm. Suck.. Jag riktade in siktet mot stan och det slutade med en shopping runda för Rumpetroll på två fulla passar med kläder.

Jasmin

Min profilbild

En glad och kreativ tjej i trettioårsåldern. Här följer ni mina tankar om livet, föräldraskap, inredning och DIY projekt. Jag skriver om sådant som berör mig och hoppas inspirera andra med ett och annat. Trevlig läsning och Välkomna!

Kategorier

Arkiv

Följ med!