Improve Your Life

Zalando

2012-05-31 i Fashion,


Hittade en ny favorit att handla ifrån. Bye bye H&M och tråkiga Gina tricot!!
Nu är det Zalando som gäller. Och vilka vrak priser de har :) Utbudet är gigantiskt och jag överdriver inte om jag säger att du kommer med säkerhet hitta allt du behöver hos Zalando. Fri frakt och 30 dagars öppetköp och snabb leverans. Hurra

kalas i Juni

2012-05-31 i Allmänt,


Bild: Lilla a design
I mitten på juni väntar ett kalas för att fira både sonen och maken som för övrigt fyllde år i februari och april. Personligen brukar jag inte ta fasta på att fira samma månad utan väljer helst varmare tider, dvs sommar halvåret för kalas. Jag har nu redan suttit med sonen och diskuterat om maten, gästlistan, lekar och dylikt. Dekorationer är jag inte riktigt klar med eftersom jag behöver åka in till lokalen på en extra visit för att kolla möjligheterna. Därför kommer jag att skriva tips då & då för er som är intresserade av dekoration ideer inför kommande kalas.

Hittat Äntligen!

2012-05-30 i Inredning,
Äntligen hittade jag den stil som jag vill tillämpa i mitt nya kök när det blir dags att flytta härifrån! Den lila nyansen försökte jag använda i v-rummet men det kändes inte rätt liksom. I köket går det utmärkt och inger en finare känsla än vanliga tråkiga kök annars har.

Jasmin

Min profilbild

En glad och kreativ tjej i trettioårsåldern. Här följer ni mina tankar om livet, föräldraskap, inredning och DIY projekt. Jag skriver om sådant som berör mig och hoppas inspirera andra med ett och annat. Trevlig läsning och Välkomna!

Kategorier

Arkiv

Följ med!