Improve Your Life

Vi har hittat vår 3:a !!

2010-07-26 i Allmänt,

Ängtligen har vi hittat vår trea som vi letat hela sommaren efter! Jag är så glad att jag hoppar. Kan inte vänta tills vi inreder den i den stil som passar vår livsstil och personlighet. Inflytt dagen är 1 sep, men vi får nycklarna den 26 så flyttar vi i lugn och ro Insha Allah. Balkongen ligger vid köket och det lilla sovrummet. Det ska vara riktigt skönt att sitta där ljumma höst kvällar med tända ljus och en kopp varm choklad.
Trean ligger på andra våningen i Uppsala, men enligt hur vi räknar våningar i Stockholm är den på 1a våningen eller nåt sånt.

Nu: Äta lunch & plugga lite.

Lärdom

2010-07-12 i Islam,

Salam alekom! Vår profet (sw) har kämpat mycket för att vi ska lära oss hur man lever rätt. Många ggr går vi förbi ett hus med insyn o de flesta tittar nästan alltid in i huset. Profeten sade ödmjukt att låta bli av flera anledningar. Husfrun må vara lättklädd och inte alls förberedd på nyfikna blickar.  Den första blicken brukar man mena i islam är ok. Den ses som "oskyldig" eller inte alls menat. Medan den andra blicken är definitivt menat och därför bör man vara medveten och vaksam på hur man beter sig.

Jasmin

Min profilbild

En glad och kreativ tjej i trettioårsåldern. Här följer ni mina tankar om livet, föräldraskap, inredning och DIY projekt. Jag skriver om sådant som berör mig och hoppas inspirera andra med ett och annat. Trevlig läsning och Välkomna!

Kategorier

Arkiv

Följ med!