Improve Your Life

dumma buss

2013-02-28 i

Jag står vid busshållplatsen och väntar med mitt barnvagn. Jag har är vänd mot tidtabellen och plötsligt vänder jag mig om och ser att bussen passerar mig bara så där... det står även en annan person lite längre ifrån men bussen kör förbi. Har ni tänkt på hur arroganta och ohövliga bussförarna är i uppsala?

Nån annan som har liknande erfarenhet av detta?
De hälsar inte ens tillbaka när man går på bussen och hejar å dem. Sura är de oxå haha. Oavsett hur jobbigt en del säger det är o köra buss så är ett leende och en nick det minsta man ger sina medmänniskor.
Men jag tänker inte köra deras fula stil :-) jag hejar alltid och ler. Det är så min islam har lärt mig.
ha en bra dag!

Nej det är inte OK!

2013-02-22 i Allmänt,

 
Jag är arg
En kvinna förlöstes med kejsarsnitt innan bedövningen börjat verka, och man säger att det är jätte tråkigt att det hänt! Pensionen minskas med 2,2 procent samtidigt som man säger att det är tråkigt att pensionerna utvecklas så här dåligt! En annan blir feldiagnostiserad och man beklagar att misstaget.

Vad är det med dessa uttryck?
Nej det är inte ok att säga tråkigt och beklagar!
Det är hemskt och likt förbannat illa att sånt händer överhuvudtaget så att förmilda omständigheterna när folk dör, eller far illa är obegripligt. Jag skulle säga att det är absolut inte acceptabelt och det får inte ske och personer som beter sig illa mot andra ska stängas av i den proffisionella sfären. Det är inte ok att ge varning! För varje gång någon anmält en läkrae så visar det sig att ett  tidigare "fel" inträffat. Låt de betala böter, och låt det koskta dyrt så de lär sig att inte fela mot svaga med flit! Men samtidigt vet jag inte hur jag gör som patient. Jag ligger på sjukhus och blir behandlad av läkare, hur sjutton vet jag vem av de är anmäld hos lex maria?
 
Läs här..
För er som planerar att föda med kejsarsnitt kan jag tala om för er att läkarna använder skrämsel metoder i oändlighet. De låter dig gå på Aurora mottagning och pratar Bullshit i månader för att sedan, typ sista tre veckorna, berätta för dig att de överväger (godkänner) ett kejsarsnitt. De medelar dig aldrig det i tid och låter dig må dåligt under hela graviditeten och fundera på att skada sig (finns de som verkligen mår dåligt). Sjukvården i sverige borde ses över med det samma. Jag lägger mig under deras beskydd och vård och går därifrån med andra skador och åkommor. Fantastiskt.... åå denna ironi

Campadre Deals Upp till 89%

2013-02-15 i Allmänt, Fashion, Gravid,

 
Har ni ännu inte provat Campadre måste ni göra det. Det går ut på att man får dagliga deals (till priser som slår butikernas!) allt från heminredning till kläder och skor. Jag fick tipset av en annan bloggerska om att de just nu går en kampanj på Ester & Elenora, de har otroligt fina  bla tunikor & sjalar som passar ypperligt till våren, piffar upp vilket plagg som helst.
 
 En annan kampanj är från Sobea.
Har ni sett vad fina velour cardigans de har!?
Klicka på bilderna så dirigeras ni dit. Ni kanske behöver först skapa ett gratis konto för att få handla där.
Men skydna er, upplagan är begränsad. Ord pris på Cardigan är 799, kostar nu 239 kr!
Både mammakläder, dam och barn.
Happy Shopping! ♥♥
 

Jasmin

Min profilbild

En glad och kreativ tjej i trettioårsåldern. Här följer ni mina tankar om livet, föräldraskap, inredning och DIY projekt. Jag skriver om sådant som berör mig och hoppas inspirera andra med ett och annat. Trevlig läsning och Välkomna!

Kategorier

Arkiv

Följ med!