Improve Your Life

nyfiken

2012-08-31 i Allmänt, Funderingar,

Jag är nyfiken. vem är denna osynliga som spädbarn skrattar med.. för att i nästa stund se ledsna ut o verka vilja gråta. Då o då ser Nathalie på "någon" i tomma intet och leeeer stooort :D gulligt, men för mig ett mysterium. 
 
Vet någon av er läsare ngt om detta?
kram
jasmin 

Nathalie selma är nu född

2012-08-27 i Allmänt,

I skrivande stund  sitter jag med lillan i knät efter att ha ammat henne. Nöjd o belåten sover hon med halv öppna ögon tryggt i sin mors famn. Då o då öppnas ögonen extra för att försäkra sig att mamma är nära. Lillan älskar sin tumme o suger gärns på den för o få tröst. Hon har enligt läkaren sugit på fingrarna länge i magen eftersom hon verkar vara van vid det. 
Den 13/8 föddes min lilla kejsarinna med snitt i min mage. Idag fyller hon hela två veckor! Allt gick bra i stora drag o vi mår nu bättre fast det tsgit mig hela 2 intensiva veckor att återhämta mig. Fast än är det inte läkt för det är inte förrän erter 6-8 veckpr som snittet är helt läkt. Jag lovar att skriva mer detaljerat om operationen när jag har tid. 
Så vem liknar hon då? tja... mest pappa skulle jag säga :-) men hon har några drag från mig o än förändras hon mycket från dag till dag. lite orolig har jag varit för hennes vikt men det är normalt att de sjunker i vikt första dagarna för att sedan gå upp igen. Jag har haft min mor hos mig i två veckor. Maken har varit hemma han med o hjälpt till med allt vad det behövs med lillan. Ni anar inte hur viktigt det är med hjälp i början efter ett snitt för man är helt instabil fysiologiskt o hormonellt. prisa allah (Gud) för allt han välsignat oss mee, hälsan, vårt fina gåva Nathalie o för varann. Förresten så betyder Nathalie guds gåva om det är ngn som undrar. Vi tyckte om betydelsen o valde därmed namnet efter att ha ratat alla andra namn. 
Hon fick även ett andra förnamn, Selma. Namnet har min älskade mor valt. 
Nu ska jag bära lill plutten till sin säng. Hörs senare! 
 ps. 
Maken är vill vara försiktig med att lägga upp lillans bilder online så den frågsn tar vi inte upp här. 
 
kram
Jasmin 

Diy sko-galge

2012-08-10 i Allmänt, DIY,

Jag vill tipsa er kära läsare om ett enkelt sätt att skapa egna sko galgar på gamla metall galgar man oftast har skräpandes i källaren. Bara att böja de efter den bild ni ser nedan. Knyt gärna en rosett eller klä hela galgen med en smal egen sydd fodral för en lyxigare look.

Källa: http://hennihennidesign.blogspot.se/ Jag rekommenderar er varmt att besöka bloggen för massor av skön inspiration och tips på DIY arbeten.

Jasmin

Min profilbild

En glad och kreativ tjej i trettioårsåldern. Här följer ni mina tankar om livet, föräldraskap, inredning och DIY projekt. Jag skriver om sådant som berör mig och hoppas inspirera andra med ett och annat. Trevlig läsning och Välkomna!

Kategorier

Arkiv

Följ med!