Improve Your Life

Lyxa till det

2011-10-27 i Allmänt,

Nu är jag trött på de billiga smycken som säljs ute i affärerna. Sen tonåren har jag vart besatt av smycken och under årens lopp har mitt intresse minskat pga det dåliga kvalite och missfärgningar smyckena ger. Så nu är det dags att ta farväl av de gamla och välkomna mer kvalitet o lyx på fingrarna och handleden

Jag har spanat in dessa raringar på Smycka (Sävsjöguld)
Jag tycker att Guld kostar skamlöst mycket i Sverige, därför är en tripp till Dubai mer lockande speciellt med tanke på alla underbara designer de har over seas :) Men min favorit metall måste vara Sterling sivler! Enkelt men glamouröst

Spännande höst

2011-10-25 i Allmänt,


Jag slutar inte förvånas över min anpassningsförmåga särskilt under årets många projekt/evenemang. Tyvärr har jag inte varit flitig nog med tidsplanering (om jag  får tycka), borde varit bättre. Nu lutar det över att jag byter jobb för fjärde gången för i år. Vilket är spännande för mig och extremt lärorikt.

 Min raffinerade smak nöjer sig tydligen inte med fasta rutiner och vill gärna uppleva mera. Inte undra på att jag inte stannat längre än 1-2 år på samma arbetsplats. Hur som helst ser schemat redan maxat för en spännande höst. Jag tar fortfarande mina baby steps i giant fart ;)

Mina mål för i år:
- Lära mig spela gitarr
- Lära mig spanska (har redan börjat)
- Lära mig franska
- Fortsätta läsa gamla universitetskurser
- Hitta en bra tränings schema
- Förbättra min Mindfullness
- Äta näringsrikare mat


Jasmin

Min profilbild

En glad och kreativ tjej i trettioårsåldern. Här följer ni mina tankar om livet, föräldraskap, inredning och DIY projekt. Jag skriver om sådant som berör mig och hoppas inspirera andra med ett och annat. Trevlig läsning och Välkomna!

Kategorier

Arkiv

Följ med!