Improve Your Life

Det nya året

2014-01-28 i Allmänt,

Tänk att det redan är 28 januari! Har en känsla att det här året kommer att passera i snabb fart. Många spännande händelser väntar, med flera födslar i familjen, möjligtvis en mini resa till solen, kanske en flytt ?, då vi har under 2013 letat efter en större bostad där Nathalie får eget rum och vi slipper trapporna varje dag (bor utan hiss), och många andra roliga händelser inshallah.
Igår hade vi inskolning för N, ganska roligt med tanke att det är ny förskola, så allt fräscht! Dock jobbigt att ta sig dit med två bussbyten och en liten promenad från bussen dit. Men vad gör man inte för sitt barn, hon behöver den sociala biten och verkar njuta av vår vistelse där till fullo. Så kul för hennes skull.
Idag är vi hemma för mamman fick så ont i ryggen från vår promenad igår.. behöver verkligen träna ryggen innan det försvagas mer. Känns inte kul att inte orka bära lillan mer än en kort stund, för om jag fick som jag vill skulle jag kunna bära henne tätt intill mitt hjärta hela tiden! Vet itne vart denna överväldigande känsla kommit från. Kanske separations ångest på G?

Kram på er!

Undviker bloggen...

2014-01-22 i Allmänt,

Nu har jag inte bloggat på länge och man kan tycka att jag undviker bloggen, vliket jag nog gör. Det är svårt just nu att skriva ner vad jag vill få ut, lite tungt i vardagen med hälsan och vissa relationer till makens familj/släkt. Jag är ju inte den som gnäller här, inte den som skriver om svårigheterna jag möter till vardags. Helst föredrar jag att jobba på saker och hitta en bra plan även för framtiden så intet upprepar sig.
 
Så i skrivande stund kämpar vi vidare, så kanske bloggandet kommer igång så småningom. Något som jag har läst om senaste tiden är biologisk infektionsbehandling och detox. Jag kom fram till att det till stor del hänger på vad vi äter och så klart motion. Kanske skriver jag mer om det istället under veckan. Det som satte igång mitt intresse för kosten är Nathalies plötsliga insjuknande. På barnakuten visade blodproverna minskad mängd vita blodkroppar, vilket oroade mig enormt. Vad beror det på?! i dagsläget vet vi inte mycket men jag ska jobba på att stärka hennes immunförsvar via kosten, så hoppas vi att det blir bättre inshallah!
Sköt om er!
Jasmin
 
 

Jasmin

Min profilbild

En glad och kreativ tjej i trettioårsåldern. Här följer ni mina tankar om livet, föräldraskap, inredning och DIY projekt. Jag skriver om sådant som berör mig och hoppas inspirera andra med ett och annat. Trevlig läsning och Välkomna!

Kategorier

Arkiv

Följ med!