Improve Your Life

Cope föräldrautbildning

2012-01-31 i Allmänt,

Nu har vi äntligen fått möjlighet att delta i föräldra utbildningen COPE via Uppsala kommun. Det riktar sig mot föräldrar till barn i åldrarna 3-13. Eftersom sonen fyller 11 år nu och maken och jag väntar barn tillsammans så är det extra angeläget att delta i kursen. Det blir 11 tisdagskvällar. Dagens akupunktur är avklarad men känner Fortfarande illamående o kväljningar. Imån ska jag inhandla Sea bands. Få se om det hjälpr.

Handla smart

2012-01-30 i Allmänt,

Vero moda har 70% rea just nu och det passade jag på o beställa hem några varma plagg. jag har ju rensat 70% av min garderob och skänkt till välgörenhet :) Så nu behövs en smart påfyllning så vi inte hamnar i samma konsumtions fälla igen. Nyckel plagg ska inhandlas och några skjortor som jag kan kombinera med varandra.skjortor o toppar från 49 kr och jackor från 179kr

Marriage

2012-01-30 i Allmänt,

Vad har tagit åt oss i dagenssamhälle när vi värderar äktenskapet som en aktiekurs på börsen där den kan stiga eller falla ner i avgrunden?! Vad har tagit åt moralen och det goda i oss, det rena kärleken det ovillkorliga? Har våra shopping vanor och media verkligen tvättat ur oss våra ränder? Varför rasar familjer samman i en faslig takt och barn lever med nya familjer de inte har nåt band till?
Jag menar håller ni inte med om att vi sliter oss till svett o blod för att slipa våra kroppar men har inte samma engagemang eller gnista för våra äktenskap'? Vi går efter våra lustar men kan inte respektera personen vi lever med. Vi försöker kontrollera varandra istället för att leva med varann. Åren går och i brist på underhåll bleknar kärleken som en gång var grann. Det blir en maktkamp om vem som har rätt och vem som "äger"! istället för att rå om varandra och "hela" den andra och oss själva. För i grund o botten är vi en o samma hjärta som brinner för varandra. Brinner för sin skapare, sin Gud.

Jasmin

Min profilbild

En glad och kreativ tjej i trettioårsåldern. Här följer ni mina tankar om livet, föräldraskap, inredning och DIY projekt. Jag skriver om sådant som berör mig och hoppas inspirera andra med ett och annat. Trevlig läsning och Välkomna!

Kategorier

Arkiv

Följ med!