Improve Your Life

Tro på dig själv och Sanningen

2013-06-24 i Allmänt, Funderingar,

Alla möjliga folkslag och idiologier är efter dig för att du ska tro på de.
Vi har de som bara vill få dig att tro, tro på vad som helst oavsett om det är sant eller falskt. Sen har vi de osäkra, de rädda som skräms av tanken att du tycker annorlunda... att du utvecklar eget.
 http://www.mensxp.com/images/article/Category/Special-Features/today/Truth83155.jpg
Rätten att tycka och tänka själv är en universell rättighet, men den förståelsen tycks inte ha gått igenom på bloggvärlden. I dare to say what i think of, DO YOU?!
 

Inspirera mera

2013-06-22 i Allmänt,

Det finns inget som enkelt fräschar upp hemma som turkosa inslag. Det är så enkelt att lägga till en annan accent färg såsom orange, brun eller vita toner. Har funderat ett tag på hur jag ska få ordningen på färgerna hemma, jag är som bekant en färg fanatiker och alla mina gardiner och kuddfodral är så färggranna. Man brukar säga att färgerna avslöjar din personlighet.
Stockholm i mitt hjärta

2013-06-16 i Allmänt,

Igår åkte vi till stockholm med en längtan till skärgården så vi packade våra väskor och åkte till mamma. Tyvärr så blev inte vädret så bra och våra planer ställdes in. Men oj vad längesen det var jag åkt till stockholm central. Mycket har ändrats och gatorna ser inte som förr, speciellt på sergel. Vi älskar Rum för barn upp på kulturhuset och det har länge varit ett favorit ställe även när sonen varit yngre. Nathalie trivdes som fisken på bebis avdelningen. 
Regnet öste ner över oss när vi promenerade på väg mot Gamla stan, tur vi hade med oss paraply. Så mysigt det var att gå in på en av de små gränderna och äta belgiska våfflor och gräddglass. Mumma
 
Nu ligger jag i sängen och ska lägga mig ty imorgon blir en solig dag med många aktiviteter. 
Sweet dreams

Jasmin

Min profilbild

En glad och kreativ tjej i trettioårsåldern. Här följer ni mina tankar om livet, föräldraskap, inredning och DIY projekt. Jag skriver om sådant som berör mig och hoppas inspirera andra med ett och annat. Trevlig läsning och Välkomna!

Kategorier

Arkiv

Följ med!